Schoonheidsspecialiste Annette

In 2009 heb ik het diploma schoonheidsspecialist behaald aan het Rijn IJssel college te Arnhem. Na eerst een opleiding tot secretaresse te hebben gevolgd kwam ik er achter dat dit niet was wat ik wilde. Nooit had ik er over nagedacht schoonheidsspecialist te worden tot de dag dat ik naar de open dag ging. Ik was meteen om! Wat een geweldig vak. En nu ruim 10 jaar later ben ik schoonheidsspecialist in hart en nieren. Vol motivatie en enthousiasme geef ik iedere behandeling. Of het nu gaat om het epileren van uw wenkbrauwen of een huidverbeterende gezichtsbehandeling. Ik geef 100%.  Middels cursussen en bijscholing houd ik de kwaliteit zo hoog mogelijk. 

De salon is bereikbaar via een eigen ingang en bestaat uit een wachtruimte, behandelruimte en een toilet. 

Er wordt gewerkt met het huidverbeterende merk Yon-Ka. Yon-Ka is op basis van fytotherapie (plantenextracten) en aromatherapie (etherische oliën)1. Het bestaat uit natuurlijke ingrediënten en is t/m 99% natuurlijk. 

 

Na inmiddels 10 jaar onder de naam “Schoonheidssalon Sense of Beauty” te hebben gewerkt werd het tijd voor een (naams)verandering. Sinds 1 september 2019 ben ik verdergegaan onder de naam Schoonheidssalon Eau Cerise. Er is niets veranderd aan de bedrijfsvoering. Cadeaubonnen blijven geldig en alle gemaakte afspraken blijven staan.

Graag wil ik u een kijkje geven in hoe het voor mij allemaal begon:

 

- In 2009 startte ik na het behalen van mijn diploma schoonheidsspecialist  Schoonheidssalon Sense of Beauty vanuit mijn ouderlijk huis in ‘s-Heerenberg.
- In 2012 werd het tijd om op eigen benen te staan en ben ik samen met de salon en mijn  poes Inèz  verhuisd naar een heerlijk huisje voor mijzelf.
- In 2015 besloot ik om naar Dordrecht te verhuizen voor de liefde. Hier heb ik ruim een jaar de schoonheidssalon gehad bij gezondheidscentrum MedPlus. Ondertussen werd ik ook moeder van onze oudste zoon en werd het huis daar te klein. 
- Na een korte zoektocht vonden we in het najaar van 2016 dit prachtige huis in Oosterhout aan de Waterkerslaan. Op dat moment was er nog geen ruimte voor een schoonheidssalon aanwezig.  
- In oktober 2017 zijn we daarom begonnen met de bouw van de schoonheidssalon, omdat dit nog steeds mijn passie is. Deze was uiteindelijk in februari 2018 klaar. Het heugelijke nieuws diende zich aan dat er een klein wondertje in mijn buik groeide. Daarom heb ik eerst daarvan genoten alvorens het starten van de schoonheidssalon. 
- In juli 2018 mocht ik dan voor de tweede keer moeder worden en dit keer van een meisje.  
- In november 2018 stond ik te trappelen om met de schoonheidssalon te gaan starten en nu draai ik al bijna een jaar een fantastische schoonheidssalon met aan mijn zijde het prachtige merk Yon-Ka.
- Per 1 september 2019 ga ik met hetzelfde enthousiasme verder onder de naam "Schoonheidssalon Eau Cerise". Kunt u raden waar de inspiratie vandaan is gekomen?
- Op 1 november 2019 heb ik een award gewonnen voor beste Yon-Ka salon 2019!
 
 
E-mailen
Bellen
Map