Behandelingen

Behandelingen

Schoonheidssalon Eau Cerise biedt u diverse behandelingen aan zoals; gezichtsbehandelingen, lichaamsmassages, hotstone massages, harsbehandelingen, manicure en visagie. De behandelingen zijn geschikt voor dames en heren. Ik streef ernaar u een ontspannende behandeling te geven met als eindresultaat een stralende en gezonde huid. 

 

Een effectieve gezichtsbehandeling begint met een goede huidanalyse. Afhankelijk van deze analyse bied ik u een keuze uit diverse behandelingen welke op uw huidconditie zijn afgestemd. Samen komen wij tot het behandelplan wat past bij uw huidconditie en het gewenste resultaat geeft. Om dit resultaat te behouden adviseren ik u ook thuis uw huid goed te blijven verzorgen. De producten worden op uw huidconditie en naar uw wensen geadviseerd. Kortom, een gezichtsbehandeling met resultaat!

Meer informatie over de mogelijkheden vindt u onder: Gezichtsbehandelingen. 

  

Naast de gezichtsbehandelingen bied ik ook diverse lichaamsbehandelingen aan. Meer informatie over deze ontspannende massages, rugbehandelingen en het ontharen vindt u onder Lichaamsbehandelingen.

Tot slot bied ik nog verschillende opties voor manicure en visagie.

In onze salon werken wij met het kwaliteitsmerk Yon-Ka:

- Yon-ka is gespecialiseerd in huidverbetering met anti-age behandelingen fruitzuren peelings en de rode gevoelige huid.
- Yon-Ka is gespecialiseerd in huidverbetering met een aanpak op maat. Na elke behandeling is het resultaat direct zichtbaar. 
- Yon-Ka behandelingen zijn niet alleen een unieke ervaring, maar ook gelijk huid verbeterend.
 

Voor een blijvend resultaat adviseren wij u de behandelingen iedere 6 tot 8 weken te herhalen. 

 
 
E-mailen
Bellen
Map