Van harte welkom bij Schoonheidssalon Eau Cerise. 

Dé schoonheidssalon aan de Waterkerslaan in Oosterhout.

Mijn naam is Annette de Vries-Groot en ik ben sinds 2009 gediplomeerd schoonheidsspecialist. Het is mijn passie om uw huid te voorzien van huid verbeterende en ontspannen behandelingen én de beste producten. 

De schoonheidssalon waar wellness en huidverbetering samen komen.

Door de etherische oliën (aromatherapie) en de plantenextracten (fytotherapie) is het een ware (geur)sensatie voor uw zintuigen. Ik bied u een complete reeks aan aromatische en huidverbeterende gezichtsbehandelingen. Of kiest u liever voor een Carboxy behandeling, PRX-T33 naaldvrije microneedling behandeling,  herbal bio peeling, cupping massage, ontspanningsmassage, hotstone massage, epileren, verven wimpers en wenkbrauwen, harsen van bijvoorbeeld uw bovenlip, oksels of benen. De behandelingen worden volledig aangepast aan uw huidconditie en wensen. Persoonlijke aandacht, kwaliteit en ontspanning staan altijd centraal.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen of plan uw behandeling in bij reserveren.

 

Treed binnen in een oase van rust, schoonheid en welzijn. 

  

Yon-Ka Award 2022
Op maandag 10 oktober 2022 heb ik, op de jaarlijkse Yon-Ka depositairedag, de award voor "beste salon 2022" in ontvangst mogen nemen. Ik ben ontzettend blij en dankbaar voor deze award. Het is de kers op de taart!

Yon-Ka Award 2019
Op 1 november 2019 heb ik een Yon-Ka award gewonnen voor "Yon-Ka salon van het jaar 2019"! Ik ben ontzettend trots op deze prijs en zonder U, als trouwe klant van Schoonheidssalon Eau Cerise, zou dit niet mogelijk zijn geweest. Dank u wel!

  

Om uw huid verzorgd en mooi te houden is een goede verzorging noodzakelijk. De juiste producten aangepast aan uw huidtype en huidconditie en regelmatig een bezoek aan de schoonheidsspecialist doen wonderen. Ik help u hier graag bij.

Jaarlijks volg ik diverse cursussen en bezoek ik beurzen zodat ik op de hoogte blijf van de laatste ontwikkelingen en u het beste kan aanbieden.

De salon is gevestigd in de Kruidenbuurt in Oosterhout. In de straat is er voldoende en gratis parkeergelegenheid. De salon bevindt zich op de begane grond met een eigen ingang en is rolstoel toegankelijk.

Ontspan, geniet en ervaar de wereld van fyto- en aromatherapie in de prachtige en sfeervolle salon in Oosterhout.

  

 


 
 
E-mailen
Bellen
Map