Microneedling

Heeft u last van een doffe of vlekkerige huid, of stoort u zich juist aan die grove en onregelmatige structuur? Neem dan afscheid van uw oneffen huid! Een microneedling behandeling heeft een algemene huidverbeterende eigenschap. 


Tijdens een microneedling behandeling worden er op hoge snelheid minuscule verticale micro kanaaltjes in de huid gemaakt. Door de microwondjes komen groei- en helende factoren vrij, wat zorgt voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine in de huid. Het gevolg: de huid gaat zich gedragen als een jongere huid. Celvernieuwing treedt op en de huid wordt hierdoor zichtbaar egaler, pigmentvlekken verminderen en de structuur verbetert. Na een microneedling behandeling is de huid merkbaar strakker, gladder en steviger. 


Heeft u (acne)littekens, grove poriën, fijne lijntjes en rimpeltjes, pigmentvlekken of een doffe grauwe huid dan is dit een uitstekende behandeling voor effectieve huidverbetering.


U dient na de behandeling 24 uur geen make-up te dragen en enkel de producten te gebruiken welke u als nabehandeling meekrijgt. Daarbij adviseer ik u ook om een zonbescherming (spf) te gebruiken gedurende 10 dagen na de behandeling. 


Microneedling behandeling vanaf   € 110,-

Carboxy & microneedling                  € 150,-

PRX-T33 & microneedling                  € 135,-


Contra indicatie:

Boedverdunners

Zwangerschap / borstvoeding

Stop 5 dagen voor de behandeling met retinol / vitamine A

Voor heren adviseer ik 24 uur voor de behandeling niet meer te scheren

Huidinfectie

Koortslip

Open wondjes

Actieve acne

Diabetes

Huidkanker

Roaccutane

 
 
E-mailen
Bellen
Map